CFR Cluj a primit înapoi cele 24 de puncte de la TAS

Autor: Adrian Ţone Postat la 22 mai 2015 65 afişări

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a decis, vineri, ca echipa CFR Cluj să primească înapoi cele 24 de puncte cu care fusese penalizată de către Comisia de Disciplină a FRF, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul grupării ardelene.

La 4 februarie, Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat CFR Cluj pentru neexecutarea hotărârilor Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL), în speţă neachitarea datoriilor către cinci fotbalişti, cu interzicerea dreptului de a transfera sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi scăderea a câte patru puncte pentru fiecare dosar, 24 de puncte în total. Cei cinci jucători sunt Daniel Stana, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculeţ, Ioan Hora şi Vasile Maftei, cu menţiunea că ultimul a avut două dosare deschise la CNSL.

Comisia de Recurs a FRF a respins, la 20 februarie, memoriul grupării CFR Cluj, menţinând sancţiunea cu 24 de puncte de penalizare dictată de Comisia de Disciplină, iar gruparea ardeleană a atacat decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Astfel, CFR Cluj, care ocupa locul 2 în clasamentul Ligii I la finalul turului, cu 34 de puncte, a ajuns pe ultimul la începutul returului.

În urma deciziei TAS, CFR Cluj are, înaintea etapei a XXXII-a, 54 de puncte şi a urcat pe locul 3 în ierarhia Ligii I.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
CFR CLUJ,
TAS
/actualitate/cfr-cluj-a-primit-inapoi-cele-24-de-puncte-de-la-tas-14314274
14314274
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.