Certificările pentru cele mai noi tehnologii şi limbile străine rare asigură un job în IT

Autor: Razvan Muresan Postat la 06 noiembrie 2014 118 afişări

Angajaţii ar trebui să deţină certificări pentru cele mai noi tehnologii de pe piaţă şi să cunoască cel puţin o limbă străină pentru o angajare sigură într-o companie IT de talie mare, potrivit Stefanini România, unul dintre jucătorii de pe piaţa externalizării de servicii IT.

Certificările pentru cele mai noi tehnologii şi limbile străine rare asigură un job în IT

Cunoaşterea limbii engleze la un nivel avansat este deja un criteriu esenţial pentru angajare, cei care vorbesc încă o limbă străină, de preferinţă una mai puţin întâlnită, prezintă un avantaj important

„A avea o certificare pe o anumită tehnologie poate oferi numeroase oportunităţi specialiştilor IT care sunt interesaţi să îşi extindă aria de expertiză. Pot exista şi cazuri deosebite, în special în ceea ce priveşte platformele specializate, unde certificarea în sine este importantă pentru companie, deoarece poate fi o condiţie esenţială pentru participarea la o licitaţie de proiecte”, a declarat Sabin Gîrlea, Application Development Division Director, Stefanini România.

Pe lângă abilităţile şi certificările în domeniul IT, cunoaşterea de limbi străine este, de asemenea, importantă pentru angajarea într-o companie de IT, iar avantajul competitiv este cu atât mai mare cu cât limba străină vorbită este mai puţin întâlnită. Prin urmare, cunoştinţele de limbi străine precum portugheza, rusa, bulgara sau greaca sunt apreciate pe piaţa muncii în IT.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hr,
it,
joburi
/actualitate/certificarile-pentru-cele-mai-noi-tehnologii-si-limbile-straine-rare-asigura-un-job-in-it-13501588
13501588
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.