CEO-ul Huawei se aşteaptă ca veniturile companiei să scadă la 100 de miliarde de dolari

Postat la 17 iunie 2019 58 afişări

Fondatorul şi CEO-ul Huawei Technologies, Ren Zhengfei, a declarat că impactul interdicţiei din partea SUA asupra companiei chineze a fost mai sever decât se aştepta şi a avertizat că veniturile s-ar diminua la aproximativ 100 de miliarde de dolari în acest an şi în 2020, transmite Reuters.

CEO-ul Huawei se aşteaptă ca veniturile companiei să scadă la 100 de miliarde de dolari

Aceasta este prima dată când Huawei a cuantificat impactul acţiunii din SUA asupra companiei, iar evaluarea negativă a lui Ren vine după multe săptămâni de comentarii sfidătoare din partea directorilor companiei care au susţinut că Huawei era autonom din punct de vedere tehnologic.

Huawei nu se aştepta ca hotărârea Statelor Unite de a "crăpa" compania să fie "atât de puternică şi atât de pătrunzătoare", a declarat Ren, luni, la sediul companiei Shenzhen.

Interdicţia a forţat companiile, inclusiv Alphabet Inc şi Google ARM, să limiteze sau să înceteze relaţiile cu Huawei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ceo,
huawei,
miliarde

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.