Cele mai stresante locuri de muncă. Ce meserie conduce în top

Postat la 06 ianuarie 2013 19 afişări

Potrivit unui sondaj, aproape 73% dintre angajaţi sunt stresaţi de cel puţin un factor la locul de muncă. Portalul CareearCast a realizat un top al celor mai solicitante locuri de muncă.

Meseria de militar este cea mai stresantă într-un top al celor mai solicitante 10 locuri de muncă, între care mai figurează pompierii, jurnaliştii şi şoferii de taxi, realizat de portalul CareearCast.

Potrivit unui sondaj realizat recent de Harris Interactive pentru Everest College, aproape 73% dintre angajaţi sunt stresaţi de cel puţin un factor la locul de muncă, transmite CNBC.

Între cele 11 criterii folosite de CareerCast pentru realizarea topului se află pericolul fizic, fie direct fie răspunderea pentru alte vieţi omeneşti, expunerea publică sau riscul şomajului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meserii,
stres,
CareearCast
/actualitate/cele-mai-stresante-locuri-de-munca-ce-meserie-conduce-in-top-10432689
10432689
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.