Cele mai scumpe facultati din lume (GALERIE FOTO)

Autor: Ana Raduta Postat la 19 ianuarie 2011 52 afişări

O diploma la o universitate renumita in toata lumea inseamna mult in CV-ul unui tanar absolvent. Dar atunci cand costurile de scolarizare ajung la 60.000 de euro pe an, putin sunt cei care se mai gandesc sa obtina acest avantaj competitiv.

Vi se pare cumva ca platitI mult pentru a va tine copilul la facultate? Mai ganditi-va o data. Daca in Romania costurile de scolarizare pentru un an universitar nu depasesc 2.000-3.000 de euro, in cateva cazuri exceptionale, in strainatate sunt facultati care au taxe uriase, de chiar si 60.000 de dolari pe an.

Aceste sume uluitoare, ba chiar prohibitive, pentru cei mai multI dintre noi, par rezonabile pentru bogatii lumii, care nu se sfiesc sa-sI trimita copiii sa invete la cele mai bune universitati. In acesti bani intra nu doar taxa de scolarizare propriu-zisa, ci si cazarea. In topul care urmeaza nu veti regasi celebrele Harvard, Cambridge sau Oxford, ci universitati care se lauda cu absolventi din prima liga - Colin Powell, Alan Greenspan, Barbara Walters sau Martin Scorsese.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
facultati,
elevi
/actualitate/cele-mai-scumpe-facultati-din-lume-galerie-foto-7900509
7900509
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.