Cele mai profitabile zone pentru investiţiile imobiliare care asigură cele mai bune randamente din România

Postat la 08 august 2017 1018 afişări

Un studiu realizat de Premier Estate Management, unul dintre principalii jucători de pe piaţa locală de consultanţă imobiliară, dezvăluie care sunt cele mai profitabile zone pentru investiţiile imobiliare, potrivit ZF.

Cele mai profitabile zone pentru investiţiile imobiliare care asigură cele mai bune randamente din România

Investiţiile în apartamentele noi din cartierele Crângaşi şi Grozăveşti din Capitală şi în cele de pe litoral, în scopul închirierii ulterioare, asigură cele mai bune randamente din România.

Cu randamente care pot să depăşească 7% pe an şi o piaţă a chiriilor într-o constantă dinamică, achiziţia spre închiriere a devenit o alternativă la plasarea banilor în depozite bancare sau fonduri de pensii, fiind considerată o investiţie mai sigură şi mai profitabilă.” explică Andreea Comşa, CEO Premier Estate Management.

Citeşte continuarea articolului aici

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.