Câţi bani câştigă Metrorex din călătorii, abonamente şi reclame?

Postat la 08 august 2017 238 afişări

Anul trecut, Metrorex a obţinut 254 de milioane de lei din vânzarea de cartele de călătorii şi abonamente, iar în primele şase luni ale anului 2017 veniturile au fost de aproximativ 135 de milioane de lei, potrivit datelor obţinute de ZF.

Câţi bani câştigă Metrorex din călătorii, abonamente şi reclame?

Reclamele din staţii şi cele aplicate pe trenuri au adus companiei Metrorex, în anul 2016, suma de 4,8 milioane de lei, iar în prima jumătate a anului acesta, venituri totale în valoare de aproape 2,1 milioane de lei.

Compania Metrorex a înregistrat în anul 2016 o cifra de afaceri netă de 577 de milioane de lei, având un număr mediu de 4.103 salariaţi, conform datelor de la Ministerul de Finanţe.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.