Relu Fenechiu, ELIBERAT condiţionat după trei ani şi jumătate de închisoare. Decizia e definitivă

Postat la 07 august 2017 87 afişări

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, va fi eliberat condiţionat după ce a executat trei ani şi jumătate din pedeapsă. Asta au decis judecătorii de la Tribunalul Vaslui, hotărârea fiind una definitivă, scrie Mediafax.

Relu Fenechiu, ELIBERAT condiţionat după trei ani şi jumătate de închisoare. Decizia e definitivă

Potrivit instanţei, a fost respinsă ca nefondată contestaţia procurorilor la decizia Judecătoriei Vaslui, de eliberare condiţionată a lui Relu Fenechiu, iar decizia Tribunalului este definitivă.

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, încarcerat la Penitenciarul Vaslui, poate fi eliberat condiţionat, potrivit deciziei Tribunalului Vaslui.

Relu Fenechiu a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul "Transformatorul" şi la 3 ani şi 10 luni în dosarul "Siveco", după ce şi-a recunoscut faptele. Pedepsele au fost contopite, astfel că, potrivit magistraţilor vasluieni Fenechiu ar fi avut de ispăşit 5 ani şi 6 luni de închisoare.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.