AKTA lansează serviciul de telefonie mobilă cu abonamente începând de la 2 euro pe lună

Autor: Florin Casota Postat la 07 august 2017 1175 afişări

Digital Cable Systems (DCS), operator telecom prin cablu care operează sub brandul AKTA, lansează servicii de telefonie mobilă, alături de televiziune analogică şi digitală, telefonie fixă şi internet.

AKTA lansează serviciul de telefonie mobilă cu abonamente începând de la 2 euro pe lună

Pentru furnizarea de servicii de telefonie mobilă, care vor fi disponibile numai sub formă de abonament, DCS a semnat cu Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote) un contract de tip MVNO.

Abonamentele pentru serviciile de telefonie mobile pornesc de la 2 EURO pe lună, unele dintre pachete urmând să conţină minute incluse atât national cât şi în roaming precum şi acces internet mobil naţional.

“Oferta noastră pentru serviciile de telefonie mobilă este gândită pornind de la specificul nişei pe care operăm deja cu servicii de cablu, internet şi telefonie fixă, şi se adreseză nevoilor consumatorilor de servicii de telecomunicaţii din zonele rurale şi urban mici. Configuraţia exactă a pachetelor va fi anunţată în momentul lansării” spune Dan Voicu, director de marketing în cadrul DCS.

“Suntem încântaţi că această investiţie va deveni în curând operaţională, iar serviciile de telefonie mobilă vor completa setul de servicii de comunicare pe care-l oferim clienţilor noştri: televiziune, internet şi telefonie fixă. Vom avea în continuare o politică de investiţii dinamică, axându-ne pe dezvoltarea unor servicii complementare infrastructurii pe care o operăm deja” spune Dinu Malacopol, directorul general Digital Cable Systems.  

  AKTA este brandul sub care operează Digital Cable Systems SA, companie care furnizează din 2005, servicii de televiziune prin cablu, internet şi telefonie clienţilor rezidenţiali si de business.

Compania operează, cu preponderenţă, în mediul rural şi în oraşele mici, având ca arie de acoperire peste 3.000 de localităţi din 35 de judeţe

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.