Cele mai multe locuri de munca vacante in trimestrul doi, in administratie publica si sanatate

Postat la 30 august 2010 17 afişări

Rata medie a locurilor de munca vacante a fost in al doilea trimestru de 0,59%, in scadere cu 0,11 puncte procentuale fata de cele trei luni anterioare si cu 0,57 puncte comparativ cu aprilie-iunie 2009, cea mai mare cerere inregistrandu-se in administratie publica, sanatate si agricultura.

Cea mai mare cerere de forta de munca s-a inregistrat in activitatile de sanatate si asistenta sociala (1,08%), administratie publica si aparare (0,95%), respectiv agricultura, silvicultura si pescuit (0,91%), iar cea mai mica in industria extractiva (0,05%), tranzactii imobiliare (0,11%) si invatamant (0,12%), se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica (INS).

De-a lungul intregii perioade, incepand cu trimestrul doi 2007 pana in aprilie-iunie 2010, rata locurilor de munca vacante a avut o tendinta de scadere continua, cu unele exceptii nesemnificative.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cele-mai-multe-locuri-de-munca-vacante-in-trimestrul-doi-in-administratie-publica-si-sanatate-7057000
7057000
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.