Cele mai indatorate tari din lume (GALERIE FOTO)

Autor: Ana Raduta Postat la 07 februarie 2011 99 afişări

Criza financiara a determinat multe state sa apeleze la credite externe, ceea ce a facut ca valoarea datoriilor lor sa creasca exponential in ultimii doi ani. Iata care sunt tarile care s-au indatorat cel mai mult pe timp de criza.

In multe din aceste tari, cresterea datoriei externe a determinat guvernele si institutiile financiare internationale sa impuna masuri drastice de austeritate, astfel incat statele sa nu intre in colaps financiar.

Lista include nu numai datoriile externe ale guvernelor respective, ci si datoriile externe ale companiilor si ale populatiei, calculate de cnbc.com. Radiografia acestor state s-a facut comparand nivelul datoriei externe cu cel al produsului intern brut.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
finante,
datorii,
criza,
credite
/actualitate/cele-mai-indatorate-tari-din-lume-galerie-foto-7959344
7959344
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.