Cele mai faimoase macarons vin la Bucureşti

Postat la 25 septembrie 2013 534 afişări

Laduree, unul dintre cele mai cunoscute branduri de lux din domeniul brutăriei, cofetăriei şi patiseriei de la nivel mondial va deschide o cofetărie în Bucureşti, chiar în această toamnă.

Cele mai faimoase macarons vin la Bucureşti

Fie că alegi magazinele din Paris, Istanbul sau New York, atunci când intri într-o cofetărie Laduree nu ştii la ce să te uiţi mai întâi: la zecile de tipuri de macarons, fiecare îmbrăcat într-o culoare care să se asorteze cu gustul, la mobilierul adus parcă din castelele opulente de pe valea Loirei sau la cutiile care aşteaptă cuminţi în vitrină sau pe raft să fie umplute.

Laduree, unul dintre cele mai cunoscute branduri de lux din domeniul brutăriei, cofetăriei şi patiseriei de la nivel mondial, a poposit în Asia, America şi în mai multe colţuri ale Europei Occidentale. Iar următoarea sa destinaţie pe listă este Bucureşti, unde se va deschide o cofetărie chiar în această toamnă. Spaţiul dedicat celebrelor delicatese va avea  35 mp şi va fi amplasat la parterul multibrandului de lux Victoria 46 de pe Calea Dorobanţi. Brandul franţuzesc va fi adus în România în franciză de cele două acţionare ale Victoria 46, Dorothy Constantin şi Andreea Altay, care au ales  să îmbrace magazinul din Bucureşti cu candelabre opulente şi mobilier în culori pastelate. 

Aici se vor vinde macarons, ciocolată, îngheţată şi sorbeturi (în perioada de vară), ceaiuri, lumânări, parfumuri de cameră, cărţi Laduree pastry, precum şi gemuri, miere şi caramel. ... 

Citiţi mai multe despre Laduree si lansarea brandului în Bucureşti, în ediţia de octombrie DA Premium, ce apare vineri, 27 septembrie, împreună cu Ziarul Financiar, doar pentru abonaţi.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
laduree,
macarons,
lux
/actualitate/cele-mai-faimoase-macarons-vin-la-bucuresti-11394092
11394092
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.