Cele mai bune ceaiuri din lume – GALERIE FOTO

Autor: Ana Raduta Postat la 14 februarie 2012 118 afişări

La vremea de afară, cu siguranţă că băutura momentului este ceaiul. Ierburile preferate, apă fierbinte şi zahăr sau lămâie după preferinţe şi poţiunea magică pentru zilele friguroase de iarnă este gata.

Ceaiul este o băutură extrem de populară în orice perioadă a anului, însă iarna putem spune cu certitudine că este băutura vedetă. Nu este însă o băutură care are doar rolul de a potoli setea, a satisface un gust sau a-l încălzi pe băutor - în unele ţări, s-a format o adevărată cultură în jurul tipurilor de ceai şi al momentelor în care acesta trebuie băut. Japonia şi Marea Britanie sunt două exemple cât se poate de concludente în acest sens.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ceaiuri,
băutura,
ierburil
/actualitate/cele-mai-bune-ceaiuri-din-lume-galerie-foto-9233965
9233965
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.