Cele mai bogate animale din lume: Câinele contesei Karlotta Liebenstein şi pisica lui Karl Lagerfeld - FOTO

Autor: Departamentul Life Postat la 03 iunie 2015 154 afişări

Gunther IV, un ciobănesc alsacian deţinut de regretata contesă austriacă Karlotta Liebenstein, Choupette, celebra birmaneză a creatorului de modă Karl Lagerfeld, şi Grumpy Cat, considerată cea mai morocănoasă pisică de pe internet, se numără printre cele mai bogate animale din lume.

Cele mai bogate animale de companie din lume au averi care însumează sute de milioane de lire sterline, la care cei mai mulţi oameni pot doar visa, potrivit unui material publicat de tabloidul britanic Daily Mail.

Astfel, publicaţia britanică precizează că Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, şi Olivia Benson, pisica artistei Taylor Swift, au averi similare, estimate la câte 66 de milioane de lire sterline.

Choupette, o felină albă birmaneză cu ochi albaştri, în vârstă de trei ani, a câştigat anul trecut o enormă sumă de 2,2 milioane de lire sterline - de 80 de ori mai mult decât salariul mediu anual în Marea Britanie - din doar două contracte de modelling, pentru brandul de cosmetice Shu Uemura şi pentru marca germană de automobile Opel.

Pisica designerului principal al casei de modă Chanel are 48.000 de urmăritori pe platforma Twitter şi 60.800 de fani pe Instagram şi este renumită şi pentru tratamentul regal de care beneficiază. Choupette călătoreşte într-un avion privat şi are în permanenţă la dispoziţie două însoţitoare şi o gardă de corp personală. Totodată, anul trecut, Karl Lagerfeld, designer principal al casei de modă Chanel, i-a dedicat pisicii sale o carte, intitulată "Choupette - the Enchanted Life of a Fashion Cat".

O altă pisică faimoasă este Olivia Benson. Această felină albă deţinută de cântăreaţa Taylor Swift are o avere estimată tot la 66 de milioane de lire sterline, la fel ca pisica lui Karl Lagerfeld. Însă Olivia Benson a obţinut cele mai multe veniturile din campanii publicitare pentru brandul de încălţăminte Keds şi pentru băutura răcoritoare Diet Coke.

Lista celor mai bogate animale de lume este completată de Grumpy Cat, considerată cea mai morocănoasă pisică de pe internet. Grumpy Cat i-a adus proprietarei sale, Tabatha Bundesen, o fostă chelneriţă, o avere estimată la 66 de milioane de lire sterline.

Grumpy Cat pare a fi însă una dintre cele mai muncitoare animale de la Hollywood. Grumpy Cat este purtătoare de cuvânt pentru brandul de mâncare pentru pisici Friskies, iar cea mai recentă afacere în care este implicată este lansarea unei mărci de cappuccino intitulate Grumppuccino. Aceasta a apărut în show-ul TV "Sesame Street" şi în filmul "Grumpy Cat's Worst Christmas Ever", iar povestea felinei a fost relatată în două cărţi devenite bestseller. Felina a înregistrat toate aceste performanţe în ciuda faptului că suferă de nanism, o maladie din cauza căreia nu creşte, şi are ocluzie dentară inversă, mandibula fiind mai lungă decât maxilarul superior, ceea ce îi conferă acestei pisici o expresie permanentă de nemulţumire.

În prezent, Grumpy (pe numele său real Tardar Sauce) are 662.000 de fani pe platforma de partajare de fotografii Instagram, iar 280.000 de persoane o urmăresc pe platforma Twitter. Totodată, morocănoasa felină are 7,5 milioane de fani pe reţeaua de socializare Facebook. "Am reuşit să renunţ la locul meu de muncă de chelneriţă după doar câteva zile de la prima sa apariţie în social media", a explicat proprietara felinei.

Însă cel mai "influent" animal la nivel mondial este un ciobănesc alsacian, numit Gunther IV, care are o avere estimată la 227 de milioane de lire sterline.

Gunther IV face parte dintr-o dinastie canină, fiind fiul lui Gunther III, ce a moştenit o avere de 60 de milioane de lire sterline de la proprietara sa, contesa austriacă Karlotta Liebenstein, care a decedat în anul 1992. De atunci, averea a crescut, ajungându-se ca, în prezent, câinele Gunther IV să fie cel mai bogat animal din lume.

Gunther IV trăieşte într-o clădire somptuoasă, are la dispoziţie un valet şi o menajeră şi mănâncă în fiecare seară friptură şi caviar. Patrupedul are un întreg portofoliu de proprietăţi, între care se numără fosta casă din Miami a cântăreţei Madonna şi o vilă în Bahamas.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GUNTHER IV,
CHOUPETTE,
ANIMALE
/actualitate/cele-mai-bogate-animale-din-lume-cainele-contesei-karlotta-liebenstein-si-pisica-lui-karl-lagerfeld-foto-14391535
14391535
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.