Cele 10 nevoi ale bărbatului. Ce aşteaptă de la o femeie

Postat la 03 ianuarie 2017 266 afişări

În general, atunci când vorbim despre nevoile unui bărbat, trebuie să ne gândim în primul rând la trasăturile lui de personalitate.

Cele 10 nevoi ale bărbatului. Ce aşteaptă de la o femeie

În general, atunci când vorbim despre nevoile unui bărbat, trebuie să ne gândim în primul rând la trasăturile lui de personalitate, la trecutul lui, la modul în care doreşte să îşi contruiască viitorul.

Bărbaţii au următoarele aşteptări.

1.  Nevoia de afecţiune. Chiar dacă mulţi sunt tentaţi să considere această nevoie tipic feminină, se înşală amarnic. Şi bărbatul îşi doreşte să fie alintat, complimentat, lăudat. Să nu uităm că, în marea lor majoritate, aşa sunt şi crescuţi de mame, ceea ce îi face să caute, poate inconştient, aceste elemente şi la parteneră.

Vezi aici cele 10 nevoi ale bărbatului. Ce aşteaptă de la o femeie

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.