Cel mai uşor ultrabook din lume, în România

Autor: Ioana Matei Postat la 04 iulie 2013 158 afişări

Sony VAIO Pro, disponibil în variantele de 11/13 inch, este cel mai uşor ultrabook cu ecran tactil din lume. Ambele variante VAIO Pro sunt echipate cu sistemul de operare Windows 8. Carcasa este fabricată din fibre de carbon ultra-durabil, astfel că greutatea modelului de 11” este de doar 0,870 kg, respectiv de 1.060 kg pentru modelul de 13”.

Cel mai uşor ultrabook din lume, în România

Ultrabook-ul are un ecran full HD, un ecran TRILUMINOSşi o tehnolgie  X-Reality  for mobile care analizează fiecare imagine şi reproduce pixelii care lipsesc pentru a optimiza calitatea materialelor video.

Autonomia bateriei poate ajunge până la şapte ore  penntru VAIO Pro 13 şi până la 10 ore  pentru VAIO Pro 11. În plus, bateria opţională permite extinderea autonomiei, care poate ajunge astfel până la 18 ore. Tehnologia Clear Audio+ îţi permite să alegi din patru variante diferite de setări în funcţie de preferinţele tale audio.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
variante,
sony,
windows,
windows 8
/actualitate/cel-mai-usor-ultrabook-din-lume-in-romania-11085189
11085189
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.