Cel mai SCUMP apartament din lume: Cum arăta penthouse-ul care va costa 300 de milioane de euro - GALERIE FOTO

Autor: Paula Rusanu Postat la 20 august 2014 277 afişări

Cel mai scump apartament din lume, un penthouse care se întinde pe cinci etaje şi care este dotat cu o piscină cu tobogan, va fi pus la vânzare în anul 2015. Este vorba despre un apartament situat în cea mai nouă clădire construită în Monaco şi care va avea ca preţ de pornire suma de aproximativ 300 de milioane de euro.

Apartamentul este situat în Turnul Odeon, care va fi finalizat în 2015 şi va deveni a doua cea mai înaltă clădire de pe coasta Mării Mediteraneene, scrie Daily Mail.

Turnul Odeon va avea 70 de apartamente de mari dimensiuni şi va fi primul zgârie-nori construit în Monaco după 1980, când conducătorul de atunci al Principatului, Prinţul Rainier al III-lea, a decis să interzică, prin lege, ridicarea de clădiri prea înalte pe malul mării.

GALERIE FOTO

În 2009, Prinţul Albert de Monaco a decis să revină asupra acestei legi şi a aprobat ridicarea Turnului Odeon.

Noul proprietar al penthouse-ului se va bucura de o privelişte de vis sau de un tobogan care va coborî în piscina imensă.

În plus va avea la dispoziţie, la fel ca ceilalţi locatari, şofer personal.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MONACO,
PENTHOUSE,
APARTAMENT,
SCUMP
/actualitate/cel-mai-scump-apartament-din-lume-cum-arata-penthouse-ul-care-va-costa-300-de-milioane-de-euro-galerie-foto-13119061
13119061
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.