Cel mai nou tip de credit ipotecar. Cum puteţi cumpăra o locuinţă cu dobândă mult redusă

Postat la 27 iunie 2017 1294 afişări

Banca Transilvania acordă credite imobiliare în lei şi euro prin intermediul unei facilităţi BERD destinată investiţiilor în eficienţă energetică în sectorul rezidenţial. Împrumutul se poate obţine pentru achiziţionarea unei locuinţe cu consum redus de energie sau pentru construire.

Cel mai nou tip de credit ipotecar. Cum puteţi cumpăra o locuinţă cu dobândă mult redusă

“Este vorba despre credite imobiliare- achiziţie, reabilitare, modernizare sau construire. Când vorbim despre achiziţie este nevoie de cetificatul energetic, dar pentru construcţie este ceva mai complicat. Trebuie să dovedeşti ce materiale utilizezi, metoda de construcţie etc. Trebuie îndeplinite mai multe criterii. Creditele sunt disponibile începând de azi. Obţinerea unui astfel de credit poate fi un pic mai complicată, însă un credit imobiliar, mai ales pentru construcţie nu îi iei de pe o zi e alta. Poate dura un pic în plus, dar costurile sunt mai reduse. Este un preţ bun în piaţă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Gabriela Nistor, direc¬torul general adjunct pe segmentul retail al Băncii Transilvania.

 

Acesta a spus că dobânda acestor credite este mai mica decât în cazul celor standard cu până la 0,5%, respectiv ROBOR la şase luni +3 puncte procentuale în cazul celor care îşi încasează salariul prin Banca Transilvania, respectiv ROBOR la şase luni +3,5 puncte procentuale pentru cei care îşi încasează salariul prin alte bănci. Comisionul de acordare a creditului este zero.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.