Cel mai nou hotel de pe litoral. S-au investit 3,6 milioane de euro

Autor: Ioana Matei Postat la 16 iulie 2013 3131 afişări

Complexul hotelier Melodia din Venus, parte a afacerii Venus Holiday deţinută de Luchi Georgescu, a fost refăcut în totalitate în 2012 cu o investiţie de 3,6 milioane de euro. Georgescu deţine şi hotelul de două stele Favorit, pentru care ar fi nevoie de o investiţie de un milion de euro, însă aceasta va fi făcută în funcţie de evoluţia profitului din afacerea de pe litoral în acest sezon estival.

"Am observat că în acest an, din cauza situaţiei economice precare, cel mai important element în alegerea vacanţei este, pentru o pondere importantă a populaţiei, preţul. Ofertele de early booking, promoţii, reduceri sau oferte last minute sunt tot mai căutate de turiştii români" a declarat Luchi Georgescu referindu-se la afacerile de pe malul mării. Georgescu deţine hotelul de două stele Favorit şi complexul hotelier Melodia de patru stele, cel din urmă fiind obiectul celei mai recente investiţii.

Până în acest moment, hotelul este rezervat în proporţie de 60%, cele mai căutate sejururi sunt cele de 5-7 zile, hotelul fiind destinat, în principal, petrecerii vacanţei estivale, potrivit reprezentanţilor companiei. Costul mediu al unui sejur de cinci nopţi cazare, cu mic dejun, pentru vârful de sezon este de 840 lei/persoana, iar tariful pentru demipensiune este de 1090lei/persoana. Melodia estimează un grad mediu de ocupare de 85%, la final de sezon.

Vezi aici cum arată hotelul Melodia:

Odată cu noua poziţionare a complexului, s-a schimbat şi profilul clienţilor Melodia care sunt, în principal, cupluri cu vârste cuprinse între 25-50 ani şi tinere familii cu copii, antreprenori sau angajaţi în companii private, cu venituri peste medie.

În afară de Venus Holiday, Luchi Georgescu deţine şi procesatorul de mezeluri Meda Prod 98, podgoriile şi cramele Vincon precum şi firma de contrucţii Medcons Instal.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
georgescu,
investitie,
litoral,
venus,
complex
/actualitate/cel-mai-nou-hotel-de-pe-litoral-s-au-investit-3-6-milioane-de-euro-11126360
11126360
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.