Cel mai frumos oraş din Europa în 2017

Postat la 15 iulie 2017 259 afişări

Casa a peste un milion de opere ale artei renascentiste, un paradis gastronomic şi o vibrantă scenă a modei, Florenţa a fost votată cel mai frumos oraş din Europa în 2017, în cadrul Travel + Leisure World’s Best Awards. Este numărul 1 în această categorie pentru a zecea oară în ultimii 11 ani.

Cel mai frumos oraş din Europa în 2017

Cele mai frumoase oraşe au fost alese de către cititorii T+L  în funcţie de o serie de factori printre care cultură, bucătărie, nivel de prietenie, shopping sau turism.

Locul de naştere al artei renascentiste, Florenţa găzduieşte unele dintre cele mai renumite capodopere, de la David al lui Michelangelo până la Naşterea lui Venus a lui Botticelli sau faimoasa catedrală gotică Santa Maria del Fiore, cunoscută ca Domul.

Citeşte mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
europa,
arta,
casa,
gastronomie,
moda,
scena,
votare,
nastere,
bucatarie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.