Cel mai frumos castel din România, în Noaptea Muzeelor a fost ca-n poveşti

Postat la 25 mai 2016 465 afişări

Mii de oameni au umplut, până la refuz, curtea exterioară a Castelului Corvinilor pentru a putea asista la un spectaculos joc de lumini şi muzică pregătit, pentru noaptea de sâmbătă spre duminică, cu ocazia Nopţii Muzeelor.

Castelul a fost iluminat în mai multe culori, iar la fiecare oră publicul a fost invitat să vadă un show de 10 minute în care au fost sincronizate fragmente de muzică şi lumini oferite de cele 135 de proiectoare cu LED-uri poziţionate la baza zidurilor exterioare, în principalele turnuri şi pe terasele exterioare ale monumentului.

Spectacolul a fost completat cu momente de dansuri medievale în care au evoluat mai multe domniţe şi cavaleri de la castel.

Primăria municipiului Hunedoara: „Evenimentul organizat ieri seară la Castelul Corvinilor este cu siguranţă unul dintre cele mai reuşite din manifestările organizate pentru promovarea muncipiului Hunedoara, a Castelului şi a turismului.

Peste 10.000 de vizitatori au fost prezenţi la Castelul Corvinilor, conform estimărilor.Numărul impresionant al vizitatorilor ne confirmă faptul că aceste evenimente ne duc pe drumul cel bun în transformarea Hunedoarei în principala destinaţie turistică a Transilvaniei.

Cititi mai multe pe www.romani-buni.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-frumos-castel-din-romania-in-noaptea-muzeelor-a-fost-ca-n-povesti-15372451
15372451
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.