Cel mai bun şef din lume? Vezi ce cadou au primit cei 800 de angajati ai lui

Autor: Georgiana Călin Postat la 28 decembrie 2016 388 afişări

Cel mai bun şef din lume? Vezi ce cadou au primit cei 800 de angajati ai lui

Peste 800 de angajaţi ai companiei Bertch Cabinets din Iowa se vor bucura de un cadou neobişnuit din partea firmei - o croazieră în apele calde ale Caraibelor, conform CNN.

În Iowa, luna ianuarie aduce o vreme rece şi mohorâtă, dar angajaţii de la o companie locală sunt pe cale de a obţine o vacanţă la soare, departe de iarna deprimantă, datorită şefului lor. Toţi cei peste 800 de angajaţi ai Bertch Cabinets vor primi o excursie gratuită în luna următoare, în Caraibe, conform unui anunţ făcut de companie pe pagina sa de Facebook.

„Bertch este încântată să anunţe o vacanţă pentru întreaga companie! Vom închide toate facilităţile între 9-13 ianuarie, astfel încât să ne putem bucura de soarele din Caraibe! Această călătorie nu ar fi fost posibilă fără munca asiduă a asociaţilor noştri incredibili! Sărbători fericite tuturor!” este postarea de pe Facebook a companiei.

„Plecăm pe 8 ianuarie”, a declarat preşedintele firmei, Gary Bertch, jurnaliştilor. „Avem patru avioane charter care vor zbura duminică la Miami şi ne vom caza la un frumos hotel de cinci stele. Apoi, luni, vom lua un autobuz care ne va transporta de la hotel la port şi începem excursia”.

Conform declaraţiilor acestuia, croaziera reprezintă o recompensă pentru angajaţi, deoarece au ajutat compania să îşi îndeplinească obiectivele pentru anul acesta, fiind oferită ca stimulent cu un an în urmă. „Am încercat să determinăm toţi oamenii noştri să se străduiască puţin mai mult pentru a atinge diferitele obiective, atât cele orientate către client, cât şi obiectivele financiare”, a explicat Bertch.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.