Cei mai bogaţi fotbalişti ai planetei şi averile lor

Postat la 21 august 2017 537 afişări

Clasamentul celor mai bogaţi fotbalişti din lume este dominat de jucători de la Manchester City, Chelsea şi Real Madrid, iar suedezul Zlatan Ibrahimović, care în prezent este liber de contract, este surpriza topului.

Cei mai bogaţi fotbalişti ai planetei şi averile lor

Dacă vă gândeaţi că brazilianul Neymar, care a fost vândut pe o sumă record la Paris Saint-Germain, se află pe primul loc, ei bine, nu este chiar aşa, scrie Business Insider.

Cel mai bogat jucător de fotbal din lume este atacantul de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, care are o avere de 321 de milioane de dolari. Deşi câştigă mai puţin decât Lionel Messi, locul 2, cu 5 milioane, Ronaldo are mai mulţi sponsori, dar şi propriul brand de haine şi aftershave CR7.

Pe locul 2 se află Lionel Messi care a strâns o avere de 295 de milioane de dolari. În fiecare săptămână Messi căştigă o jumătate de million de dolari. Într-un an, în buzunarul lui ajung 33,4 milioane de dolari. Atacantul câştigă şi din contractele de sponsorizare cu Adidas, Pepsi şi Gillette aproximativ 27 de milioane de dolari.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.