CEC vinde credite crescătorilor de păsări care aşteaptă subvenţiile de la stat

Autor: Ciprian Botea Postat la 26 martie 2013 22 afişări

CEC Bank vinde credite pentru finanţarea capitalului de lucru crescătorilor de păsări care aşteaptă subvenţiile de la stat. Valoarea creditului nu poate depăşi 85% din valoarea subvenţiei care urmează să fie încasată de la stat.

CEC vinde credite crescătorilor de păsări care aşteaptă subvenţiile de la stat

CEC Bank vinde credite pentru finanţarea capitalului de lucru crescătorilor de păsări care aşteaptă subvenţiile de la stat. Valoarea creditului nu poate depăşi 85% din valoarea subvenţiei care urmează să fie încasată de la stat. Banca percepe o dobândă variabilă formată din indicatorul Robor la 3 luni plus o marjă fixă cuprinsă între 3 şi 4 puncte procentuale. La nivelul actual al dobânzilor pe piaţa interbancară, dobânda percepută de CEC se situează între 9% şi 10% pe an. La aceste costuri se adaugă un comision de gestiune de 0,35% din valoarea creditului. Perioada de creditare nu poate depăşi termenul de încasare a ajutoarelor de la stat, care vor fi virate de Agenţia pentru Plăţi şi Intervenţie în Agricultură direct în conturile beneficiarilor deschise la CEC Bank.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CEC,
credite,
crescători de păsări,
subvenţii
/actualitate/cec-vinde-credite-crescatorilor-de-pasari-care-asteapta-subventiile-de-la-stat-10691500
10691500
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.