Cea mai mare HOŢIE a momentului! Nu va lăsaţi păcăliţi dacă circulaţi cu maşina prin România!

Postat la 08 septembrie 2018 17737 afişări

Fie că e vorba de oraş sau drumuri naţionale, europene, cum or fi, există o metodă de furat destul de nouă. Insă se pare că sunt destul de mulţi şoferi binevoitori şi cu suflet bun, care pierd tocmai din acest motiv. Atenţie mare pe Valea Oltului în special, unde am văzut personal un astfel de caz!

Cea mai mare HOŢIE a momentului! Nu va lăsaţi păcăliţi dacă circulaţi cu maşina prin România!

Ce se intamplă? Vezi în timp ce mergi câte o masină cu numere străine, chiar şi de Bulgaria. Langă ea, un bărbat (sau femeie) da isteric din mâini şi-ţi face semn să opreşti, că şi cum s-ar fi întâmplat ceva grav, scrie culturalbzi.ro. Eu am văzut un Audi A4 primul model şi un VW Passat, ambele cu numere de Italia cred, langă care se aflau astfel de indivizi. Aceştia se bazează pe spiritul civic al unor şoferi şi profită de ei pentru a-i fura.

Cum se face? Depinde de situaţie, fie îţi cer curent de la motorul tău, fie îţi cer telefonul că nu mai au baterie, fie îţi spun să îi laşi puţin mai departe. Dacă te trezeşti să le dai curent că să pornească maşină, atât îţi trebuie, că se găsesc 1-2 colaboratori care ţi-o golesc în timp ce tu eşti concentrat sub capotă: din portbagaj, din interior, etc.

Sau mai bine, pleacă cu tot cu maşină. O altă situaţie este atunci când şoferul este rugat să tracteze maşină, chipurile „in pana”. Maşină tractata se va tampona intenţionat de cea din faţă şi, în timpul discuţiilor legate de asigurare, etc, şoferul bun-samaritean va fi uşurat de toate-cele.  

Pe drumuri naţionale, în afară localitatiilor, dacă un şofer opreşte şi ia un astfel de personaj că să-l lase mai departe, se poate trezi chiar şi oprit într-o parcare la marginea drumului şi jefuit sub ameninţarea armei, scrie a1.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.