Cătălin Rădulescu o atacă pe Firea: Nu este DIVĂ hollywoodiană ca să ne spună ce să facem

Postat la 08 septembrie 2018 43 afişări

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, în legătură cu scrisoarea deschisă transmisă vineri de Gabriela Firea membrilor PSD, că aceasta "nu este nici ombilico del mondo, nici diva hollywoodiană ca să ne spună ce să facem" şi că ar fi cazul "să se potolească".

Cătălin Rădulescu o atacă pe Firea: Nu este DIVĂ hollywoodiană ca să ne spună ce să facem

"Am citit şi eu scrisoarea doamnei Firea. Încerc să mă obişnuiesc cu modul acesta nou de lucru în cadrul partidului, după 22 de ani în partid. Văd mai nou că trimitem scrisori. E genul poştă, de trimis scrisori prin poştă, dragoste şi prietenie. (...) Scrisoarea pierdută aş vrea să o comentez un pic.

Dacă dânsa vine cu tot felul de idei şi năstruşnicii din acestea, cred că greşeşte. Dânsa nu face agenda nici a partidului, nici a nimănui. Ne-am propus un program foarte interesant pentru oameni, agresiv investiţional în toate domeniile, începând de la spitale regionale, autostrăzi, cale ferată de viteză mare, staţiuni balneoclimaterice şi dintr-o data în loc să ne axăm pe aceste treburi, pentru că le putem face, doamna Firea se trezeşte şi îi arde să ne trimită scrisori pierdute, scrisori de dragoste, cere vot de încredere. (...)

Dacă are nemulţumiri administrative să facă dezbateri cu miniştrii de resort, cu premierul, dar nu să ne facă scrisori. Nu este nici ombilico del mondo, nici diva hollywoodiană ca să ne spună ce să facem. Cam atât. Restul cred că ar fi cazul să se potolească. Să fac întâlniri tete-a-tete cu preşedintele, cu cine vrea dânsa, dar să ne lase în pace, pentru că noi avem treabă", a afirmat Cătălin Rădulescu, vineri pentru MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.