Ce spune Teodorovici, despre poziţia de guvernator BNR

Postat la 19 iunie 2019 46 afişări

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat, miercuri, că nu a discutat şi nu este interesat de poziţia de guvernator al BNR. El a afirmat că dacă se va hotărâ să facă acest pas, atunci va anunţa public.

Ce spune Teodorovici, despre poziţia de guvernator BNR

„Am auzit această aberaţie. Dacă doresc o anumită poziţie o să o anunţ public. Nu stau să fac jocuri de culise sau să trimit ştiri. Nu mă interesează”, a susţinut Eugen Teodorovici, întrebat dacă se pregăteşte să preia funcţia de guvernator al Băncii Naţionale.

El a precizat că nu a avut nicio discuţie legată de poziţia de guvernator.

Declaraţiile ministrului de Finanţe vin în contextul în care în spaţiul public au apărut informaţii că acesta s-ar pregăti să îl înlocuiască pe Mugur Isărescu din funcţia de guvernator al BNR.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvernator,
pozitie,
bnr,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.