Ce spune ministrul Agriculturii despre carnea alterată: Probabil este din zona de evaziune. Nu cred să fi ajuns la vânzare

Postat la 12 martie 2014 35 afişări

Ministrul Agriculturii Daniel Constantin a declarat miercuri, întrebat despre gruparea care ar fi comercializat produse din carne alterată, că s-au identificat unele cantităţi, care s-ar putea să provină din zona de evaziune fiscală, precizând că este puţin probabil ca marfa să fi ajuns la vânzare.

Ce spune ministrul Agriculturii despre carnea alterată: Probabil este din zona de evaziune. Nu cred să fi ajuns la vânzare

 "Este puţin probabil ca marfa să fi ajuns să fie pusă în vânzare. Se desfăşoară deja o acţiune a Direcţiei Antifraudă. S-au identificat anumite cantităţi. Probabil că provine din zona de evaziune fiscală şi controalele au fost eludate", a spus ministrul Daniel Constantin.

Anchetatorii fac percheziţii, miercuri, la peste 100 de adrese din Capitală şi din mai multe judeţe, în cazul unei reţele ai cărei membri sunt suspectaţi de evaziune fiscală şi spălare de bani, după ce ar fi livrat în magazine tone de produse din carne alterată.

Potrivit unor surse judiciare, percheziţiile, făcute de procurorii DIICOT, vizează membrii unei grupări organizate suspectate de evaziune fiscală, spălare de bani şi punere în circulaţie de produse alterate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-spune-ministrul-agriculturii-despre-carnea-alterata-probabil-este-din-zona-de-evaziune-nu-cred-sa-fi-ajuns-la-vanzare-12249521
12249521
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.