Ce simbolizează logoul Tesla / Explicaţia lui Elon Musk

Autor: Mihai Draghici Postat la 21 iunie 2020 503 afişări

Ce simbolizează logoul Tesla / Explicaţia lui Elon Musk

Logoul Tesla este un simbol al motoarelor electrice, reprezentând elemente centrale ale acestora, afirmă Elon Musk, directorul general al companiei auto, citat de postul de televiziune Fox News.

În privinţa logourilor companiilor auto, Tesla este o siglă foarte directă. Oare este aşa?

Pare a fi litera "T", ceea ce are logică, dar este mai mult de atât.

Potrivit directorului general, Elon Musk, este o reprezentare stilizată a unui motor electric, cu elemente esenţiale precum un stator şi un rotor. Partea principală a literei "T" simbolizează rotorul, iar linia trasată deasupra, separată de un spaţiu, este statorul.

Tesla nu este singura dintre companiile lui Elon Musk care are branduri stilizate. Linia curbată a logoului SpaceX reprezintă traiectoria unei rachete care se lansează, în timp ce litera "O" din numele firmei de foraj The Boring Company simbolizează un tunel.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
tesla,
logo

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.