Ce scrisoare a trimis OLX România tuturor clienţilor. Ce trebuie să ştie aceştia

Autor: Ioana Matei Postat la 24 martie 2020 461 afişări

Ce scrisoare a trimis OLX România tuturor clienţilor. Ce trebuie să ştie aceştia

În contextul epidemiei cauzate de coronavirus, OLX România a trimis o scrisoare clienţilor săi, prin care i-a anunţat care sunt măsurile luate de companie în acest context. Printre acestea se numără dublarea duratei tuturor anunţurilor noi pătite şi prelungirea duratei de valabilitate a pachetelor de anunţuri active cu încă 30 de zile.

Redăm în întregime mesajul transmis de OLX transmis clienţilor:

„O scrisoare din partea echipei OLX

În aceste momente în care traversăm cu toţii o perioadă dificilă, comunitatea este un punct de sprijin. Rolul nostru în această comunitate, ca cea mai mare platformă de anunţuri din România, este în continuare cel de a asigura siguranţa utilizatorilor noştri şi de a îi susţine în efectuarea unor tranzacţii de succes.

Suntem alături de voi

Suntem constienţi că această perioadă pe care o străbatem alături de voi, partenerii nostri principali, impune anumite restricţii şi poate îngreuna desfăşurarea proceselor de vânzare-cumpărare. Întreaga echipă OLX este aici pentru a vă susţine în această perioadă plină de provocări pentru toată lumea.

Ce măsuri concrete luăm:

•            Dublăm durata tuturor anunţurilor noi plătite. Orice anunţ nou plătit, adăugat de azi până pe 31 martie, va avea o valabilitate de 60 de zile, în loc de 30 de zile.

•            Prelungim cu 30 de zile valabilitatea tuturor anunţurilor plătite, existente în acest moment pe platformă.

•            Prelungim durata de valabilitate a tuturor pachetelor de anunţuri active cu încă 30 de zile.

Aceste măsuri sunt valabile pentru toate anunţurile plătite, active la data de 23 martie, şi pentru toate anunţurile plătite, adăugate în perioada 23-31 martie 2020.

Mulţumim că faceţi parte din comunitatea OLX!

Fiecare dintre noi poate ajuta în această perioadă. Vă îndemnăm să o faceţi într-un mod responsabil, având grijă de voi şi de clienţii voştri. Urmăriţi recomandările oficiale şi respectaţi regulile autorităţilor competente.

Să ne auzim cu bine,

Echipa OLX”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.