Ce salariu câştigă un programator în funcţie de limbajul folosit şi de experienţă

Autor: Ştefan Stan Postat la 07 august 2015 21627 afişări

Ce salariu câştigă un programator în funcţie de limbajul folosit şi de experienţă

Urmând linia unor articole care pun în dezbatere binecunoscută dilema „în ţară sau afară“, aş vrea să fac o comparaţie raportându-mă la experienţă mea personală, având în vedere că ultimii ani i-am petrecut alternând contractele între două locaţii, mai exact între Bucureşti şi Dublin, din poziţia de consultant baze de date Oracle pentru zona de banking.

O să încerc să mă rezum la o comparaţie din punctul de vedere al aspectelor profesionale şi financiare, unde pot face o analiză obiectivă, însă trebuie menţionat că există anumite aspecte asupra cărora nu ne putem exprima decât subiectiv, aspecte care pot fi mai puţin importante pentru unii însă esenţiale pentru ceilalţi, aspecte cum ar fi: vremea, infra­structura pentru biciclete, calitatea unor servicii, atitudinea celor din jur etc.

Vedeţi aici TABELUL care arată ce salariu câştigă un programator

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
castigare,
experienta,
salariu
/actualitate/ce-salariu-castiga-un-programator-in-functie-de-limbajul-folosit-si-de-experienta-14667241
14667241
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.