Ce puteţi citi în noua ediţie a Business MAGAZIN - VIDEO

Autor: Ioana Matei Postat la 07 decembrie 2020 69 afişări

  • În cele aproape trei decenii de activitate pe piaţa locală, companiile Coca-Cola România şi Coca-Cola HBC România, parte din sistemul Coca-Cola, s-au implicat activ nu doar în dezvoltarea businessului cu milioane de consumatori, ci şi în sprijinirea comunităţilor locale, prin investiţiile anuale de peste 1 milion de euro realizate în plan local pe zona de CSR. Anul acesta a reprezentat un nou început, prin care reprezentanţii celor două entităţi au hotărât să îşi unească eforturile pentru a continua, sub aceeaşi platformă, alături de angajaţi şi de ONG-urile partenere, proiectele de mediu şi implicare în viitorul societăţii româneşti. Cum se traduce solidaritatea în cifre?
  • Expaţii români – câteva mii sau poate chiar zeci de mii împrăştiaţi în diverse colţuri de lume - iau pulsul economiei mondiale în mediile de business internaţionale şi descoperă culturi şi ţări noi în carierele lor. Sunt oameni care au făcut înconjurul globului, care au „mâncat business pe pâine” şi tocmai de aceea am vrut să vedem care sunt perspectivele economiei locale prin ochii lor. Astfel, cu ajutorul a opt expaţi am reuşit să creionăm un eseu, o caracterizare a României de azi şi, poate, de mâine.
  • Asigurătorul austriac Vienna Insurance Group, prezent pe piaţa locală din România cu trei companii de asigurări, Omniasig, Asirom şi BCR Asigurări de Viaţă, vede în continuare un potenţial uriaş de dezvoltare pe piaţa din România, dar şi în regiunea Europei Centrale şi de Est (ECE) după cum a explicat Elisabeth Stadler, CEO al VIG.
  • Munca de acasă şi distanţarea fizică şi socială impusă pentru combaterea pandemiei de COVID-19 redesenează modul în care companiile sărbătoresc Crăciunul anul acesta, cele mai multe îndreptându-se către cadouri atât pentru angajaţi, cât şi parteneri, în condiţiile în care nu pot organiza petreceri de sfârşit de an, team-buildinguri sau alte activităţi de socializare. Cum va arăta Secret Santa anul acesta?
  • Poate citi şi 100 de CV-uri fără să se plictisească, nu descalifică un CV după cum arată şi nu se opreşte până nu îşi îndeplineşte misiunea de a găsi cei mai potriviţi noi colegi pentru echipa unei companii. Este un asistent virtual pentru programare şi se numeşte FiveKeep, acesta fiind lansat oficial acum două săptămâni de către compania Vendax din Braşov în urma unei investiţii totale de circa 250.000 de euro. Care este povestea afacerii?

Citiţi despre toate aceste subiecte, dar şi despre multe altele, în noua ediţie a Business MAGAZIN.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business magazin,
video,
coca-cola,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.