Ce parteneriate încheie companiile pe fondul pandemiei de coronavirus

Autor: Andra Stroe Postat la 25 iunie 2020 85 afişări

Ce parteneriate încheie companiile pe fondul pandemiei de coronavirus

Edenred România a accelerat, în ultimele 3 luni, digitalizarea portofoliului de soluţii pe care le oferă, în special pentru a adapta experienţa de utilizare a utilizatorilor la noul context depiaţă. „Restricţiile impuse de autorităţi în pandemia de COVID-19 au creat premisele unei dezvoltări rapide în direcţia digitalizării spre 100% a portofoliului de soluţii Edenred şi a extinderii în noi direcţii”, spun reprezentanţii companiei

Primul parteneriat a fost încheiat cu platforma Booking.com, prin acest pas facilitându-se  rezervarea vacanţelor direct în platformă şi plata cu cardurile Edenred Vacanţă la unităţile de cazare din reţeaua de parteneri Edenred.

De asemenea, compania a activat serviciul Apple Pay pentru utilizatorii Edenred Vacanţă şi Edenred Cadou. Compania se află, de asemenea, în faza finală de testare a unei soluţii proprii de plată,  care va fi accesibilă curând şi utilizatorilor de Android.

Edenred România este totodată primul emitent ce va oferi posibilitatea de plată online cu cardul de masă într-o platformă de food delivery. Proiectul este în faza de implementare, iar, în curând, beneficiarii soluţiei Edenred Ticket Restaurant vor putea utiliza cardurile în platforma Tazz by eMAG, pentru a achita online masa de prânz comandată la birou sau acasă, de la sute de restaurante care livrează, în prezent, în 21 de oraşe din ţară.

Edenred a intrat în parteneriat cu şi cu NETOPIA Payments, cel mai mare procesator de plăţi electronice din România. Astfel, utilizatorilor Edenred Ticket Restaurant şi Edenred Vacanţă le este facilitat accesul la toate restaurantele şi agenţiile de turism partenere Edenred cu prezenţă în online, într-un moment în care segmentul HORECA a făcut tranziţia înspre e-commerce, precum multe alte industrii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
solutii,
utilizatori,
platforma

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.