Ce măsuri de prevenire iau supermarketurile Kaufland pentru evitarea contaminării populaţiei cu COVID-19

Autor: Andra Stroe Postat la 11 martie 2020 2304 afişări

Ce măsuri de prevenire iau supermarketurile Kaufland pentru evitarea contaminării populaţiei cu COVID-19

Pentru a preveni răspândirea coronavirusului, hypermarketurile din România au început să implementeze o serie de măsuri suplimentare de igienă şi dezinfecţie, pentru a spori siguranţa clienţilor şi a angajaţilor. Astfel, în unităţile Kaufland, cel puţin o dată pe oră, sunt dezinfectate toate suprafeţele des utilizate de clienţi şi colegi şi obiectele de uz comun, precum cărucioarele de cumpărături, coşurile de mână, mânere, clanţe, balustrade, cântarele de la Legume-Fructe, cleştii de la brutărie, casele Express, casele de marcat în exterior şi în interior, POS-urile, mobilierul de la case şi Biroul de Informaţii, butoanele de lift, scările rulante, mesele de la Grill şi altele. 

Toaletele din magazine şi toate spaţiile comune ale angajaţilor sunt dezinfectate în totalitate cel puţin o dată pe oră.

În toate magazinele sunt amplasate staţii cu dezinfectant de mâini gratuit, atât în zonele pentru clienţi, cât şi la casele de marcat şi informăm constant cu privire la aceste măsuri. Toţi angajaţii noştri cunosc regulile de igienă şi îi încurajăm să le respecte. 

De asemenea, pe această cale, rugăm clienţii să păstreze distanţa de siguranţă de 1 metru, să evite cât mai mult posibil folosirea bancnotelor şi să opteze pentru plata cu cardul sau cu telefonul.

În magazine şi sediul central au fost alocate echipe responsabile de implementarea măsurilor suplimentare de igienă şi prevenţie. 

„Am demarat şi un set de măsuri pentru a proteja angajaţii din birouri. De asemenea, am pus la dispoziţie şi o linie telefonică specială pentru informarea corectă şi completă a angajaţilor. Reamintim că magazinele vor continua să fie bine aprovizionate şi că produsele Kaufland pot fi comandate şi prin Glovo, serviciul online de livrări la domiciliu”, spun reprezentanţii companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kaufland,
masuri,
evitare,
folosire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.