Ce mai reclama romanul la primarie: magia neagra, orele de baie ale vecinilor

Postat la 13 august 2010 13 afişări

"Domnule primar, va rog sa-mi gasiti o nevasta care sa fie de casa, gospodina si sa ma respecte. Poate sa nu aiba studii pentru ca eu am bani sa-i cumpar diploma. Accept si cu copii, nu-i problema". Asa suna una dintre cererile mai putin obisnuite adresate primarului sectorului 6, Cristian Poteras.

Evident, cererea nu a putut fi rezolvata asa cum nu au fost luate in seama nici cele in care se anunta apocalipsa sau in care se cerea ca primaria sa intervina in certurile conjugale.

Potrivit directorului Relatii Publice si Birou Unic din cadrul Primariei sectorului 6, Corneliu Cristache, "zilnic primim intre 50 si 80 de sesizari. Cele mai multe contin reclamatii la adresa conducerii asociatiilor de proprietari sau locatari. De obicei, acestea incep cu unde-s banii nostri? Un alt motiv de galceava in sanul asociatiilor il reprezinta terasele blocurilor. Cei care reclama sustin ca le ploua in casa si nimeni din bloc nu este interesat sa faca reparatii.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reclamatii,
romani,
primarie,
plangeri,
probleme
/actualitate/ce-mai-reclama-romanul-la-primarie-magia-neagra-orele-de-baie-ale-vecinilor-6871028
6871028
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.