Ce le transmite preşedintele Băsescu de Paşte românilor

Postat la 14 aprilie 2012 19 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a adresat "tuturor românilor" un mesaj cu ocazia sărbătorii de Paşte, pe care o consideră "o celebrare a înnoirii şi a solidarităţii".

Iată mesajul Administraţiei Prezidenţiale:

"Doresc să adresez tuturor românilor urările mele cele mai calde cu prilejul Sfintelor Paşti. Aceste zile în care sărbătorim Învierea Domnului sunt un prilej de a ne bucura în familie, de a fi împreună cu cei dragi şi, totodată, de a ne aminti de cei care au nevoie de sprijinul nostru.

Sfintele Paşti sunt o celebrare a înnoirii şi a solidarităţii. Gândurile mele se îndreaptă către toţi românii, fie că sunt în ţară sau în comunităţile din afara graniţelor.

Fie ca lumina Învierii să ne călăuzească în acţiunile noastre cotidiene, să ne inspire în alegerile pe care le facem şi să ne ajute să lucrăm împreună pentru binele comun."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Paste,
mesaj,
Basescu,
sarbatoare,
urari
/actualitate/ce-le-transmite-presedintele-basescu-de-paste-romanilor-9525086
9525086
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.