Ce le transmite ministrul Transporturilor celor care participă la protestul #şîeu

Postat la 15 martie 2019 583 afişări

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a spus, vineri, la Bacău, unde a anunţat începerea proiectului Autostrăzii Moldovei, că „este doar începutul”. Întrebat ce mesaj are pentru cei care vor participa la protestul de 15 minute, Cuc a răspuns: „Ne-am ţinut de promisiune”.

Ce le transmite ministrul Transporturilor celor care participă la protestul #şîeu

„Nu întâmplător mă aflu astăzi în Moldova. Am venit ca să anunţ că astăzi vom începe construcţia la Autostrada Moldovei. (...) Este un proiect care a fost lansat în anul 2017, în timpul guvernării PSD, are o valoare de 150 de milioane şi pot să spun că, din punctul de vedere al antreprenorului, mă simt foarte sigur că acest obiectiv va fi dus la îndeplinire în termenul asumat contractual şi din punct de vedere calitativ la standard superioare. Vreau să vă spun că acesta este doar începutul şi o să vedeţi pe toate şantierele o mobilizare exemplară şi toţi constructorii vor lucra aşa cum trebuie, de acum înainte. Mă refer la finalizarea lucrărilor în termenele contractuale pe care şi le-au asumat”, a declarat Răzvan Cuc.

 

Întrebat de ce a ales tocmai această zi, când va avea loc şi protestul de 15 minute, Cuc a răspuns: „Noi muncim, noi nu avem pauze la Ministerul Transporturilor şi constructorii, pe perioada în care nu a fost bugetul promulgat, au lucrat în continuare şi nu s-au oprit din lucru”.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.