Cum pot soneriile să vă păzească locuinţele

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 06 iulie 2019 66 afişări

Element de siguranţă pentru casă, soneriile inteligente prevăzute cu camere video, senzori de mişcare şi capacitatea de a se conecta la internet devin o metodă alternativă de divertisment.

Cum pot soneriile să vă păzească locuinţele

Tot mai mulţi utilizatori, scrie Wall Street Journal, constată că ajung să se uite vrăjiţi la filmuleţele trimise de soneriile lor inteligente, în care apar diverse animăluţe sălbatice sau domestice care le trec prin faţa casei, şi nu puţini sunt cei care instalează camere suplimentare ca să nu le scape nimic. Printre „vedetele” surprinse de soneriile inteligente se numără grupuri de pisici, şopârle, păsări care cuibăresc, „hoţi” care atentează la hrănitoarele pentru păsărele, cum ar fi veveriţe ori ratoni care se caţără unii peste alţii ca să ajungă la ele, ba chiar şi un bâtlan care se înfrupta din bazinul cu crapi decorativi al cuiva.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inregistrare,
casa,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.