Cazul Caracal, un mister adâncit: Manevra lui Ghorghe Dincă: Acoperirea adevăraţilor autori

Postat la 03 decembrie 2019 267 afişări

În loc să iasă la iveală adevărul, misterul se adânceşte în cazul Caracal. Criminologii susţin că Gheorghe Dincă minte în ceea ce priveşte dispariţia fetelor Alexandra şi Luiza, tocmai pentru a-i ascunde pe adevăraţii infractori. După luni de zile de arest, principalul suspect în cazul Caracal şi-a dat în vileag un presupus complice. Criminologii se întreabă dacă nu cumva acest gest este o altă manevră a lui Dincă menită să distragă atenţia.

Cazul Caracal, un mister adâncit: Manevra lui Ghorghe Dincă: Acoperirea adevăraţilor autori

Presupusul complice al lui Gheorghe Dincă este arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis cererea procurorilor DIICOT şi au dispus arestarea preventivă a lui Ştefan Risipiţeanu, acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu în casa lui Gheorghe Dincă.

Ştefan Risipiţeanu va fi arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce Tribunalul Bucureşti a admis cererea procurorilor. Acesta este acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu atunci când era sechestrată în casa lui Gheorghe Dincă.

Înainte de pronunţare, avocatul bărbatului, Valentin Vladu, a declarat că nu sunt probe suficiente împotriva clientului său şi, dacă se va dispune arestul preventiv, decizia va fi contestată.

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunţat, miercuri, că a fost reţinut un bărbat în vârstă de 46 de ani, pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât cel reţinut, cât şi Dincă, ar fi violat-o pe tânără, anunţă DIICOT.

Tonel Pop spune că Gheorghe Dincă i-a ameninţat familia cu violul

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, acuză faptul că Gheorghe Dincă i-a ameninţat familia în timpul audierilor de luni, în prezenţa procurorilor DIICOT şi a poliţiştilor.Avocatul lui Dincă spune că Pop a înţeles eronat, iar clientul său a reproşat că s-a spus în spaţiul public că şi-a violat fiica.

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a declarat, pentru MEDIAFAX, că el şi colega sa, au fost ameninţaţi de Gheorghe Dincă în timpul audierilor de luni, în prezenţa poliţiştilor şi procurorilor. Tonel Pop afirmă chiar că Dincă s-a ridicat ameninţător şi s-a dus către el, spunându-i: „Şobolan, te termin”.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
caracal,
caz,
mister,
acoperire,
autori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.