Fostul mare boxer Mike Tyson a dezvăluit cine este omul care îl făcea să tremure de frică: Împietream când rămâneam singur cu el

Autor: Răzvan Stîngă Postat la 02 decembrie 2019 537 afişări

Fostul mare boxer Mike Tyson a povestit în cartea ”Ambiţie de fier: Viaţa mea cu Cus D'Amato” că nu se temea de adversarii cu care intra în ring. Niciunul nu i-a dat fiori, dar a existat un om care îl făcea să tremure pe marele campion.

Cus D'Amato, mentorul său, ”umbla” la moralul lui Mike şi îl făcea să se simtă vinovat chiar şi când câştiga. D'Amato a marcat o bună perioadă din cariera lui Tyson. I-a fost manager şi a contribuit la cele mai mari victorii din cariera lui. ”Împietream când rămâneam singur cu el. Când mă striga ’Mike, trebuie să vorbesc cu tine!’, simţeam o oarecare jenă.

Oamenii vedeau doar modul în care sărbătorea loviturile mele de KO, dar nu auzeau ce îmi spunea în vestiar, după meci, când rămâneam singuri. Mă făcea să mă simt ca un rahat, ştia să se joace cu emoţiile mele. Lucrurile alea îmi rămâneau în cap toată ziua.” , a povestit Tyson în cartea amintită.

Mike Tyson este considerat de mulţi cel mai mare boxer din istorie. Calităţile şi talentul său au fost remarcate încă din primele lupte, iar la 20 de ani a câştigat titlul la categoria super-grea. Vârsta la care l-a învins pe deţinătorul centurii de la acea vreme îl duce pe primul loc în topul celor mai tineri campioni mondiali din box. De-a lungul carierei, Tyson a adunat 56 de lupte, a câştigat 50 (44 prin K.O.) şi a pierdut de 6 ori.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mike tyson,
box,
experienŢĂ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.