Cazul avionului Malaysia Airlines: Cine sunt PILOŢII aeronavei dispărute

Postat la 15 martie 2014 53 afişări

Noile informaţii apărute, sâmbătă, în cazul dispariţiei aeronavei aparţinând companiei Malaysia Airlines indică faptul că avionul ar fi putut fi deturnat de "un pilot experimentat, competent şi în activitate", potrivit unei surse care a dorit să-şi păstreze anonimatul, în timp ce autorităţile anunţă că sistemele de transmisie de date ale avionului "au fost dezactivate" deliberat.

Cazul avionului Malaysia Airlines: Cine sunt PILOŢII aeronavei dispărute

 Site-ul CNN realizează un profil al celor doi piloţi ai aeronavei Boeing 777, care a dispărut în urmă cu o săptămână, întrebându-se dacă este posibil ca unul dintre cei doi să fie responsabil pentru tot ceea ce s-a întâmplat.

Potrivit sursei citate, avionul companiei Malaysia Airlines era pilotat în momentul dispariţiei de căpitanul Zaharie Ahmad Shah, ofiţer al aviaţiei civile din Malaysia, şi de ofiţerul Fariq Ab Hamid.

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cazul-avionului-malaysia-airlines-cine-sunt-pilotii-aeronavei-disparute-12269843
12269843
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.