Cati bani va trebuie ca sa invatati la universitati din strainatate

Postat la 09 august 2010 27 afişări

Aproape 5.000 de romani pleaca in fiecare an la studii in strainatate, insa numai 4% dintre acestia se inscriu la una dintre cele mai bune universitati din lume, precum Harvard sau Princeton. Absolventii de liceu sau de facultate aleg programe de studiu straine in speranta ca-si vor gasi mai usor de lucru dupa absolvire. Care sunt primii pasi atunci cand vrei sa te inscrii la o facultate straina? Care sunt tarile in care poti obtine o bursa de studii? Cat costa sa inveti in strainatate? Ce sa alegi: Franta, Germania, Danemarca sau SUA? In ce topuri trebuie sa te uiti atunci cand iti alegi facultatea?

Absolventii de liceu sau de facultate care vor sa-si continue studiile in strainatate ar trebui mai intai sa-si analizeze pasiunile si abilitatile, identificarea domeniului de studiu fiind primul si poate cel mai important pas in alegerea unui program de studiu la o universitate straina. Tara in care vor studia, universitatea si specializarea aleasa reprezinta urmatoarele etape de selectie in ceea ce priveste studiul in strainatate.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
invatamant,
universitati
/actualitate/cati-bani-va-trebuie-ca-sa-invatati-la-universitati-din-strainatate-6818272
6818272
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.