Câţi bani câştigă un farmacist de 72 de ani din Bucureşti cu o singură farmacie

Postat la 26 noiembrie 2016 7724 afişări

Câţi bani câştigă un farmacist de 72 de ani din Bucureşti cu o singură farmacie

Farmacia Academia, situată la intersecţia dintre strada Ion Câmpineau şi strada Academiei, lipită de magazinul Emporio Armani şi în apropiere de hotelurile Grand Hotel Continental şi Novotel, a avut anul trecut o cifră de afaceri fabuloasă, având în vedere că este signura, deţinută de un farmacist de 72 de ani, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

„Am deschis farmacia în 1996 şi aici preparăm tot ce au nevoie clienţii noştri. Este singura farmacie pe care o avem. O farmacie adevărată este cea cu laborator în care se prepară medicamente“, a spus Huştiu Iordache, 72 de ani, farmacist de profesie, care lucrează zi de zi în cadrul propriei farmacii.

Vedeţi AICI Câţi bani câştigă un farmacist de 72 de ani din Bucureşti cu o singură farmacie

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.