''Gluma'' lui Putin care înfioară planeta

Postat la 25 noiembrie 2016 439 afişări

''Gluma'' lui Putin care înfioară planeta

Frontierele Rusiei nu se termină nicăieri, a declarat preşedintele rus Vladimir Putin, în timpul unei ceremonii televizate a Societăţii ruse de Geografie, ce-i drept, pe un ton glumeţ.

Pe scenă s-a aflat şi Miroslav Oskirko, un puşti de 9 ani, care s-a lăudat că ştie frontierele tuturor statelor din lume, notează AFP. Când Putin l-a întrebat unde se află cele ale Rusiei, copilul a răspuns: "Frontierele Rusiei de termină la strâmtoarea Bering, lângă SUA".

"Frontierele Rusiei nu se termină nicăieri", a replicat râzând liderul de la Kremlin, îmbrăţişându-l pe băiat, după care a adăugat: "Asta e o glumă!", scrie Gandul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vladimir putin,
gluma,
planeta,
rusia,
frontiere,
refuz,
afp,
baiat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.