Cati bani are Roman Abramovici? Vezi pentru prima data lista detaliata a averii magnatului rus

Autor: Ana Raduta Postat la 18 februarie 2011 398 afişări

Roman Abramovici este unul dintre cei mai bogati oameni din lume, cu un stil de viata care a socat in repetate randuri si din care luxul si excesele nu au lipsit niciodata.

Are sapte case doar in Marea Britanie, are 22 de conturi bancare in Rusia, dar conduce un Volkswagen de acum patru ani. Amploarea averii proprietarului clubului de fotbal Chelsea, care pana acum a fost doar intuita, a fost facuta publica prin declaratia de avere pe care Abramovici a trebuit sa o depuna recent pentru a putea candida din nou la o pozitie in parlamentul regional din Ciukotka.

Astfel, potrivit acestei declaratii de avere, cea mai mare parte a proprietatilor detinute de Abramovici se afla in Marea Britanie - sase apartamente si o casa. Miliardarul mai are patru case in Rusia, doua in Statele Unite si trei in Franta. Planurile magnatului in varsta de 44 de ani sunt de a transforma apartamentele pe care le detine in Belgravia intr-o vila somptuoasa, in valoare de 150 de milioane de lire sterline, in care va locui alaturi de iubita sa, Daria Jukova.

Abramovici a avut chiar mai multe proprietati imobiliare, insa unele au fost pierdute in urma divortului de prima sa sotie, Irina, mama a cinci dintre cei sase copii ai sai. Este, in acelasi timp, si posesorul celui mai mare iaht cu motor din lume - Eclipse.

Aceeasi declaratie de avere arata ca Abramovici mai are 72 de milioane de lire sterline in 22 de conturi bancare si peste 25 de milioane de lire sterline in actiuni. Se adauga 402 milioane de lire sterline, suma la care a fost evaluat clubul de fotbal Chelsea, al carui unic proprietar este.

A "omis" insa sa mentioneze ca detine o adevarata flota de iahturi, dar si mai multe avioane private si elicoptere. In declaratia de avere, Abramovici a trecut un Volkswagen Golf, in valoare de 7.000 de lire sterline. In aceste conditii, este usor de inteles de ce dupa publicarea acestei declaratii de avere au fost numeroase voci care au contestat acuratetea ei, spunand ca, in realitate, averea rusului este cu mult mai mare.

SURSA: www.dailymail.co.ok

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Roman Abramovici,
avere,
Rusia,
magnat,
iaht
/actualitate/cati-bani-are-roman-abramovici-vezi-pentru-prima-data-lista-detaliata-a-averii-magnatului-rus-7995409
7995409
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.