Cătălina Ponor s-a calificat în finala de la bârnă: "Nu îmi vine să cred că se întâmplă cu adevărat!"

Postat la 08 august 2016 165 afişări

Gimnasta Cătălina Ponor, care va împlini 29 de ani în timpul ediţiei din acest an a Jocurilor Olimpice de vară, şi-a exprimat gândurile, marţi dimineaţă, după calificarea în finala de la bârnă.

Cătălina Ponor s-a calificat în finala de la bârnă: "Nu îmi vine să cred că se întâmplă cu adevărat!"

"M-am calificat în finala olimpică la bârnă, Dumnezeule, nu îmi vine să cred că se întâmplă cu adevărat! Am 29 de ani, am stat trei ani acasă, am revenit în gimnastică în aprilie 2015, după o operaţie la tendonul lui Ahile, care a necesitat cinci luni de recuperare, şi iată-mă aici, în faţa singurei şanse să obţin ceea ce îmi doresc", a scris Cătălina Ponor, pe pagina sa de Instagram.

Ponor a avut un exerciţiu foarte bun la bârnă şi se află printre favorite la cucerirea unei medalii olimpice în finala acestei probe. Gimnasta din România a fost notată cu 14.900, unul dintre cele mai bune punctaje din concurs.

Cătălina Ponor, portdrapelul delegaţiei României la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a fost medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012, la sol. La ediţia din acest an a ratat însă accederea în finala de la sol.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.