Cătălin Ivan: Suntem alături de familia Sechelariu în acest moment foarte trist

Postat la 16 februarie 2013 17 afişări

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că social-democraţii sunt alături de familia lui Dumitru Sechelariu şi transmit condoleanţe în urma decesului fostului edil al Bacăului.

"În momente atât de grele pentru familia Sechelariu nu putem să transmitem decât condoleanţe şi să fim solidari cu familia acestuia în aceste clipe grele. Este un moment foarte trist şi nu cred că ar fi mai multe de comentat", a afirmat Cătălin Ivan.

Fostul primar al Bacăului Dumitru Sechelariu a încetat din viaţă, sâmbătă dimineaţă, conform unor apropiaţi ai acestuia.

Sâmbăta trecută, Dumitru Sechelariu a fost transferat de la Bucureşti la o clinică din Viena, la cererea expresă a familiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cătălin Ivan,
Sechelariu,
familie
/actualitate/catalin-ivan-suntem-alaturi-de-familia-sechelariu-in-acest-moment-foarte-trist-10565873
10565873
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.