Cătălin Buliga preia funcţia de director tehnic al Vodafone România, în locul lui Giovanni Chiarelli

Postat la 11 martie 2016 161 afişări

Cătălin Buliga preia funcţia de director tehnic al Vodafone România, în locul lui Giovanni Chiarelli

Cătălin Buliga, unul dintre cei mai experimentaţi manageri români din industria locală de comunicaţii, care şi-a început cariera în 1989 la Romtelecom pentru ca ulterior să ocupe diferite poziţii de management pe segmentul de tehnologie şi în cadrul UPC şi Vodafone, va fi promovat director tehnic în cadrul Vodafone România, în locul italianului Giovanni Chiarelli, care va pleca din România pentru a prelua o poziţie de management în Spania, informează Ziarul Financiar.

Cătălin Buliga a revenit în cadrul Vodafone România în toamna anului trecut, după ce a lucrat aproximativ 7 ani de zile în cadrul UPC, unde ultima poziţie deţinută a fost de director de tehnologie pentru subsidiarele din România şi Ungaria. Poziţia pe care Buliga a revenit la Vodafone a fost de “Head of Fixed Access, Engineering & Deployment”.

Înainte de a fi recrutat de UPC în 2008, Buliga a lucrat timp de zece ani la Vodafone, pe diferite poziţii de conducere. Anterior, în perioada 1989-1998 el a lucrat la Romtelecom, ca tehnician în centrul de reţea şi inginer în cadrul centrului de coordonare al reţelei în Iaşi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/catalin-buliga-preia-functia-de-director-tehnic-al-vodafone-romania-in-locul-lui-giovanni-chiarelli-15104267
15104267
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.