Cat faci cu trenul pana la mare de 1 Mai

Autor: Razvan Muresan Postat la 27 aprilie 2011 66 afişări

Sapte trenuri de calatori vor fi introduse suplimentar in circulatie si alte zece care mergeau pana la Constanta vor avea traseu prelungit pana la Mangalia, din 28 aprilie pana in 2 mai, pentru cei care vor sa petreaca ziua de 1 Mai pe litoral, scrie Mediafax. Calatorii vor avea insa nevoie de rabdare pe drumul catre Marea Neagra.

Trenul accelerat 13981, pe relatia Bucuresti Nord-Mangalia, parcurge cei 268 de kilometri in sase ore, rezultand o viteza medie de deplasare de 45 de kilometri pe ora. Pretul unui bilet la clasa a doua este de 45,5 lei.

Pentru cei care prefera trenurile rapid, calatoria pana la Constanta, deci cu 60 de kilometri mai scurta, dureaza patru ore, insa tariful unui bilet la clasa a doua creste la circa 50 de lei.

Personalul e varianta pentru cei care nu tin cont de durata si conditiile calatoriei. Sase ore dureaza drumul pana la Constanta, la care se adauga circa o ora pentru a ajunge in statiunile din sudul litoralului. Biletul intreg costa 26 de lei.

Potrivit Mediafax, CFR Calatori reaminteste ca pentru cei care calatoresc in grupuri mici, de pana la cinci persoane, se fac reduceri intre 10 si 25 la suta. Oferta "Minigrup 2 - 5" este valabila in toate zilele saptamanii, mai putin vineri si duminica.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
calatorie,
1 Mai,
sarbatoare,
calatorie,
tren,
drumuri
/actualitate/cat-faci-cu-trenul-pana-la-mare-de-1-mai-8195931
8195931
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.