Cât de bogaţi ar fi fost acum clienţii care în loc de produse Apple ar fi dat banii pe acţiuni ale companiei

Autor: Radu Racu Postat la 10 mai 2013 37 afişări

Valoarea unei acţiuni Apple a crescut în intervalul aprilie 1992 - aprilie 2012 cu peste 4.000%, perioadă care ar fi fost extrem de profitabilă pentru clienţii care în loc să cumpere produsele invatoare ale companiei ar fi optat pentru titluri bursiere

Cât de bogaţi ar fi fost acum clienţii care în loc de produse Apple ar fi dat banii pe acţiuni ale companiei

Valoarea unei acţiuni Apple a crescut în intervalul aprilie 1992 - aprilie 2012 cu peste 4.000%, perioadă care  ar fi fost extrem de profitabilă pentru clienţii care în loc să cumpere produsele invatoare ale companiei ar fi optat pentru titluri bursiere, scrie Business Insider.

 

Investitorii care ar fi optat să cumpere acţiuni Apple cu cei 400 de dolari cât costa primul iPod, ar fi obţinut în 2012 26.374 de dolari, conform datelor centralizate de Kyle Conroy, un programator american, citate de Business Insider.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apple,
actiuni,
ipod,
iphone 4s
/actualitate/cat-de-bogati-ar-fi-fost-acum-clientii-care-in-loc-de-produse-apple-ar-fi-dat-banii-pe-actiuni-ale-companiei-10870064
10870064
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.